Tapissats Clàssics

Pell Natural

Negocis

Orejeros

Reixeta Natutal

Botons Tapissats

Fundes a mida

Tapissats moderns

Confecció de Cortines

Roba de Llit

Tapisseria per a Restaurants

¡Nosaltres et truquem!

8 + 10 =

Tapisseria professional a domicili a Barcelona

Projectes personalizats, Restauració i Fabricació Pròpia

Ideal per a la Llar i el Negoci.

Optimitzi el seu Temps

 

R

És Còmode

 

}

Ràpid

 

~

Segur

 

Qui som i Quins serveis oferim.

Servijaam Tapiceria | Upholstery | Tapisseria a domicili a Barcelona

està formada per tècnics tapissers, experts en la indústria tèxtil i el sector del moble,amb una àmplia experiència en la gamma de productes entapissats com: Butaques Orejeros, Sofàs clàssics i Moderns, Butaques, Banquetes, Talaretes, Cadires amb reixeta, Canapès, Balancins, Tamborets, Posa peus, Capçals a mida, Botonados, Tapissats amb capitoné, Confecció de Cortines, Coixins, Matalassos, Roba de llit i fundes a mida, Medul·la de jonc, Butaques, Puffs personalitzats, Raconeres, Panells entapissats, bagul entapissat, Parets i Portes entapissades.

Restaurats i Tapissats amb materials d’alta qualitat disponible a Barcelona, adequats per a cada sector, complidors amb les normes de qualitat, seguretat i higiene vigents.

Tapissats perfectes per a Bars, Restaurants, Discoteques, Complexos hotelers, Hostals, Centres Odontològics, Hospitals, Residències Oficines Centres Coworking, Botiga de roba, Local Comercial, Col·legis, tapisseria especialitzada per Gimnasos, Centres d’esport, Centres d’Oci, Associacions culturals, Pisos i cases particulars.

Tapisseria Servijaam ofereix a tots els seus clients un servei integral i personalitzat en cada projecte, realitza la presa de mesures desplaçant directament a Casa o Negoci del client. S’encarrega de la presentació del servei i de l’assessorament sobre les mostres dels teixits, ja sigui, en pell natural, pell sintètica o en tèxtil. Un cop acceptat el projecte es realitza el desplaçament de materials, eines i altres mesures necessàries per a la instal·lació / col·locació del treball.

Si el que vols és restaurar, reparar, confeccionar, canviar el color i el disseny de qualsevol producte entapissat, moble entapissat o simplement vols fabricar un de nou i personalitzat Tapisseria Servijaam ho pot fer per tu.

Formulari de Contacte.

Formulari de Trucada.

Com funciona

Veure vídeo explicatiu.
El client es posa en contacte amb tapisseria Servijaam mitjançant:
El Formulari de trucada on proporciona un nombre de contacte perquè li truquin des la tapisseria Servijaam.
El Formulari de Visita on el client deixa les seves dades i fa una breu explicació del servei que sol·licita i indica un dia en què li pot visitar el tapisser.
Servijaam es posarà en contacte per confirmar la visita i iniciar el seu projecte.
Després no haurà de desplaçar-se ni realitzar cap gestió fins al moment del pagament i lliurament del treball.
En Servijaam tapisseria a domicili a barcelona estem encantats d’atendre’l, buscarem la millor solució per a la seva idea, l’acompanyarem i farem fàcil les coses perquè no hagi d’invertir el seu temps a buscar o consultar altres dades, al final aconseguirem que tingui una Excel·lent experiència amb nosaltres i comparteixi tapisseria Servijaam amb els seus.
¡Anar al formulari de contacte!

¡Prefereixes que et visitem!

¿Voleu adjuntar alguna imatge? (Formats Pdf, Jgp, Png, zip, rar.)----- AVIS: per afegir més d'una imatge feu servir la PC -----

captcha


tapisseria domicili barcelona | SERVIJAAM | Tapiceria domicilio | upholstery bcn
Servei disponible en l’area de Barcelona
Horari: 9:00h a 18:00h 

¡Nosaltres et truquem!

5 + 8 =